همه مواد را بايد با هم مخلوط كرده و خوب ورز دهيد تا مواد با هم مخلوط شود. مايه كوفته را به 24 قسمت تقسيم كرده و هر كدام را به شكل توپ درآوريد.
سيخهاي چوبي را حداقل 30دقيقه در آب خيس كنيد. هر 4 كوفته را به يك سيخ كشيده و حداقل 30 دقيقه در يخچال بگذاريد تا سرد شود و خودش را بگيرد.
روغن را در يك تابه روي شعله متوسط داغ كرده و هر طرف كوفتهها را 4 دقيقهدر آن سرخ كنيد. سيخها را به طور متناوب بچرخانيد تا اطراف آن كاملا برشته شود.
نكات آشپزي:
1- بهتر است از گوشت گوساله بدون چربي استفاده كنيد.
2- اگر نسبت به ادويه حساسيت داريد، آنها را با زردچوبه جايگزين كنيد.
اگر فقط يك بار اين كوفتههاي گوشتي را امتحان كنيد، مشتري دائمي آن خواهيد شد. ويژگيهاي اين كوفته، يكي استفاده از 6 نوع ادويه متفاوت در آن است كه طعمي به يادماندني به آن ميدهد. ديگري روش سرو آن است. به اين معنيكه بسته به وعده انتخابي شما كه ميتواند سحري، افطار يا شام باشد، كوفته را با نان، برنج يا به تنهايي سرو كنيد و از خوردن آن لذت ببريد.
هرشب میان مقبره ها راه می روم
شاید هوای زیستنم را عوض کنم