زمان جاری : جمعه 22 تیر 1403 - 10:13 قبل از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم



تعداد بازدید 567
نویسنده پیام
amin_master آفلاین

ارسال‌ ها308
عضویت22 /3 /1392
سن: 20
تشکرها3
تشکر شده4
طرز تهیه کوفته کباب

مواد لازم براي 24 کوفته:

         سير: 4 تا 6 حبه،‌ رنده شده

  • گوشت چرخ‌كرده: 500 گرم

    پياز رنده‌شده: 3 قاشق غذاخوري

    جعفري ساطوري: 3 قاشق غذاخوري

    پودر تخم‌گشنيز: يك قاشق غذاخوري

    پودر زيره سبز: يك قاشق چاي‌خوري

    پودر دارچين: يك‌دوم قاشق چاي‌خوري

    پودر زنجبيل: يك‌دوم قاشق چاي‌خوري

    فلفل قرمز: يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري

    فلفل سياه: يك‌دوم قاشق چاي‌خوري

    سيخ چوبي: 7 عدد، خيسانده

    روغن مايع: 6 قاشق غذاخوري

روش تهيه:

همه مواد را بايد با هم مخلوط كرده و خوب ورز دهيد تا مواد با هم مخلوط شود. مايه كوفته را به 24 قسمت تقسيم كرده و هر كدام را به شكل توپ درآوريد.

سيخ‌هاي چوبي را حداقل 30دقيقه در آب خيس كنيد. هر 4 كوفته را به يك سيخ كشيده و حداقل 30 دقيقه در يخچال بگذاريد تا سرد شود و خودش را بگيرد.

روغن را در يك تابه روي شعله متوسط داغ كرده و هر طرف كوفته‌ها را 4 دقيقهدر آن سرخ كنيد. سيخ‌ها را به طور متناوب بچرخانيد تا اطراف آن كاملا برشته شود.

نكات آشپزي:

1- بهتر است از گوشت گوساله بدون چربي استفاده كنيد.

2- اگر نسبت به ادويه حساسيت داريد، آنها را با زردچوبه جايگزين كنيد.

اگر فقط يك بار اين كوفته‌هاي گوشتي را امتحان كنيد، مشتري دائمي آن خواهيد شد. ويژگي‌هاي اين كوفته، يكي استفاده از 6 نوع ادويه متفاوت در آن است كه طعمي به يادماندني به آن مي‌دهد. ديگري روش سرو آن است. به اين معنيكه بسته به وعده انتخابي شما كه مي‌تواند سحري، افطار يا شام باشد، كوفته را با نان، برنج يا به تنهايي سرو كنيد و از خوردن آن لذت ببريد.

هرشب میان مقبره ها راه می روم
شاید هوای زیستنم را عوض کنم
پنجشنبه 10 مرداد 1392 - 17:16
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش




پرش به انجمن :